Hva
  • Advokat
  • Annet
  • Bilverksted
  • Eiendoms-megling
  • Eksempel Bedrifter
  • Elektriker
  • Forsikring
  • Rørlegger
  • Snekker
  • Taksering
Hvor
image

ADVOKATHUSET OSLO JACOB SANDEN RINGSRØD

1.0/51 Kundeomtaler

ADVOKATHUSET OSLO JACOB SANDEN RINGSRØD har ikke verifisert sin bedriftsprofil.

Profilen er til tross for dette en aktiv del av Faglisten.no sitt oppslagsverk for de som søker etter advokat i/på OSLO og i/på OSLO.
På denne profilen kan kunder og andre som har erfaringer med ADVOKATHUSET OSLO JACOB SANDEN RINGSRØD dele sine erfaringer.
Faglisten.no venter på at eier/ansatte i ADVOKATHUSET OSLO JACOB SANDEN RINGSRØD skal verifisere bedriftsprofilen og starte dialogen med sine fremtidige kunder.

ER DU EIER/ANSATT?
Er du eier eller har autorisasjon fra ADVOKATHUSET OSLO JACOB SANDEN RINGSRØD kan du ta eierskap til profilen ved trykke “Verifiser Nå!”
Ønsker du hjelp for å komme i gang? Veiledning finner du her. Skulle du fortsatt ha utfordringer er du hjertelig velkommen til å sende oss en melding via kontaktskjema.

KUNDE /ERFARINGER?
Har du vært kunde, eventuelt har andre erfaringer med advokatfirma ADVOKATHUSET OSLO JACOB SANDEN RINGSRØD setter vi pris på om du velger å dele disse med oss og flere potensielle kunder på Faglisten.no.
Veiledning til hvordan du går frem finner du her.

Faglisten.no
Velkommen til vårt oppslagsverk og oppføringen ADVOKATHUSET OSLO JACOB SANDEN RINGSRØD  i kategorien advokatfirma. På Faglisten.no kan du søke etter advokatfirma i hele Norge.
Vi håper og tror at eier av ADVOKATHUSET OSLO JACOB SANDEN RINGSRØD vil ta eierskap til egen profil, ta dialogen med sine kunder og dermed gjøre seg attraktiv for potensielle nye kunder.

Vi ønsker samtidig at du som har erfaringer med ADVOKATHUSET OSLO JACOB SANDEN RINGSRØD deler disse i form av vurderinger og anmeldelser her hos oss på Faglisten.no – Vi bryr oss.

Besøk gjerne Faglisten.no sin profil og gi oss din vurdering og anmeldelse her.

Har du andre kommentarer eller spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Vi ser frem til å høre fra deg!

mvh
Team Faglisten.no

 

1 Kundeomtale for ADVOKATHUSET OSLO JACOB SANDEN RINGSRØD

image
Line 1 Kundeomtaler
Vurdering.
1.0

Både treg og dårlig advokat. Advokaten gjorde ingenting i saken på flere måneder. Han sa hele tiden at han skulle begynne på min sak så snart han var ferdig med diverse saker, men ting ble hele tiden utsatt. Ingenting ble gjort, og til slutt måtte jeg finne meg en ny advokat. Bortkastet tid.

Hva synes du om denne kundeomtalen? Interessant 1 Haha 0 Jeg bryr meg 0
image