Hva
  • Advokat
  • Annet
  • Bilverksted
  • Eiendoms-megling
  • Eksempel Bedrifter
  • Elektriker
  • Forsikring
  • Rørlegger
  • Snekker
  • Taksering
Hvor

Eiendomsmegler Notar Kristiansund

- Den gode magefølelsen

1.0/51 Kundeomtaler

Finn din lokale eiendomsmegler i Kristiansund nederst på siden.Vårt kontor holder åpent mandag – fredag: 08:30 – 16:00

Eiendomsmegler Notar Kristiansund ble etablert i 2003, og har fra starten og frem til nå vært den ledende eiendomsmegleren på Nordmøre.

Våre eiendomsmeglere har lang fartstid fra salg av boliger, og innehar en unik lokalkunnskap om ditt boligmarked. Vi selger alle typer eiendommer i kommunene Kristiansund, Averøy, Tingvoll, Gjemnes, Halsa, Surnadal, Eide, Aure og Smøla.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegler Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Eiendomsmegler Notar Kristiansund er boligspesialisten i Kristiansund og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Eiendomsmegler Notar Kristiansund er Nordmøres eneste uavhengige boligspesialist som er lokalt eid og ikke tilknyttet noen bank.

Selge og kjøpe bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet, profesjonalitet, og nøytrale boligråd gjennom hele prosessen fra vår eiendomsmegler.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg – ingen regning – ingen bindingstid.

Vi ønsker deg velkommen innom for en uforpliktende og kostnadsfri boligprat med en eiendomsmegler!

Verdivurdering bolig Kristiansund   Boliger til salgs Kristiansund

FAQs

Q Hva er virtuell visning?

Notar presenterer i samarbeid med MatterPort fra USA virtuelle visninger. I en virtuell visning vil du kunne sei boligen innenfra i 3D. Du kan "gå rundt" i boligen som om du selv var på visning. På den måten kan du stille enda bedre forberedt når du fysisk kommer på visning.

Q Hva er boligmatch?

Våre meglere samarbeider på tvers av kontorene for å finne det som kan passe akkurat deg.

Hver nye bolig som matcher drømmeboligen din gir vi deg beskjed om. Før den legges ut til alle andre på finn.no. Jeg ønsker å få tilsendt relevante boliger på e-post. Etter å ha sendt inn skjemaet vil du bli kontaktet av en megler.

Q Er det noe jeg bør tenke på ved budgivning?

I budgivingen må første bud leveres skriftlig på vårt budskjema. På den måten kan vi til og med ta imot opplysninger om ønsket overtagelsesdato, bankkontakt og eventuelle vilkår for tilbudet. For at megler skal kunne formidle budet, må akseptfristen i budet ikke være kortere enn til kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning, verken til selger eller til markedet. (Lørdag og søndag regnes ikke som virkedag). Selger står fritt til å bestemme når budgivingen avsluttes, og hvem som får kjøpe.


Viktige hensyn ved budgiving:
1: Megler opplyser
På forespørsel vil megler opplyse om aktuelle bud på eiendommen, herunder om relevante forbehold.

2: Bud inngis
Bud inngis til megler, som formidler disse videre til oppdragsgiver.

3: Budets innhold
Budets innhold: I tillegg til eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer osv. bør et bud inneholde: Finansieringsplan, betalingsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold; så som usikker finansiering, salg av nåværende bolig osv. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Q Her er det lurt å fylle på med flere spørsmål for viktig informasjon til kunden

1 Kundeomtale for Eiendomsmegler Notar Kristiansund

Monica Osborne 2 Kundeomtaler
LØGN!
1.0

Vi kjøpte et hus på Averøy for 1 år siden. I løpet av de første 3 mnd hadde vi kloakklukt som kom av dårlige rør. Så hadde vi vannlekkasje på badet. Skaden oppsto før vi tok over huset. Selger hadde malt over flisene! Dette burde takstmann ha oppdaget da det var hull i røret ved dusjen! Jeg spurte megler John Vegard Betntzen om dette og han sa badet er tørt. Vinterhagen var visstnok også tett. Lekket som en sil!! Løgn kun for og få solgt, fordi huset hadde stått 1 år uten salg. Megler inrømte løgn at vi hadde en garasjeåpner. Her fikk vi kompensasjon. Noe annet nektet de og inrømme. Så jeg sitter med regninga selv her på nesten 500.000 for og bygge opp to bad. Takstmann svein gills og John Vegard Berntzen samarbeider på flere hus. Så vær obs og styr unna et uærlig par hos Notar Kristiansund!

Hva synes du om denne kundeomtalen? Interessant 1 Haha 0 Jeg bryr meg 0