Hva
  • Advokat
  • Annet
  • Bilverksted
  • Eiendoms-megling
  • Eksempel Bedrifter
  • Elektriker
  • Forsikring
  • Rørlegger
  • Snekker
  • Taksering
Hvor
image

UTLEIEMEGLEREN GRØNLAND OG BJØRVIKA

 

5.0/51 Kundeomtaler

UTLEIEMEGLEREN GRØNLAND OG BJØRVIKA har ikke verifisert sin bedriftsprofil.

Profilen er til tross for dette en aktiv del av Faglisten.no sitt oppslagsverk for de som søker etter eiendomsmegler i/på OSLO og i/på OSLO.
På denne profilen kan kunder og andre som har erfaringer med UTLEIEMEGLEREN GRØNLAND OG BJØRVIKA dele sine erfaringer.
Faglisten.no venter på at eier/ansatte i UTLEIEMEGLEREN GRØNLAND OG BJØRVIKA skal verifisere bedriftsprofilen og starte dialogen med sine fremtidige kunder.

ER DU EIER/ANSATT?
Er du eier eller har autorisasjon fra UTLEIEMEGLEREN GRØNLAND OG BJØRVIKA kan du ta eierskap til profilen ved trykke “Verifiser Nå!”
Ønsker du hjelp for å komme i gang? Veiledning finner du her. Skulle du fortsatt ha utfordringer er du hjertelig velkommen til å sende oss en melding via kontaktskjema.

KUNDE /ERFARINGER?
Har du vært kunde, eventuelt har andre erfaringer med taksering utført av UTLEIEMEGLEREN GRØNLAND OG BJØRVIKA setter vi pris på om du velger å dele disse med oss og flere potensielle kunder på Faglisten.no.
Veiledning til hvordan du går frem finner du her.

Faglisten.no
Velkommen til vårt oppslagsverk og oppføringen UTLEIEMEGLEREN GRØNLAND OG BJØRVIKA  i kategorien eiendomsmegling. På Faglisten.no kan du søke etter alle tjenestetilbydere knyttet til eiendomsmegling i hele Norge.
Vi håper og tror at eier av UTLEIEMEGLEREN GRØNLAND OG BJØRVIKA vil ta eierskap til egen profil, ta dialogen med sine kunder og dermed gjøre seg attraktiv for potensielle nye kunder.

Vi ønsker samtidig at du som har erfaringer med UTLEIEMEGLEREN GRØNLAND OG BJØRVIKA deler disse i form av vurderinger og anmeldelser her hos oss på Faglisten.no – Vi bryr oss.

Besøk gjerne Faglisten.no sin profil og gi oss din vurdering og anmeldelse her.

Har du andre kommentarer eller spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Vi ser frem til å høre fra deg!

mvh
Team Faglisten.no

FAQs

Q Har du spørsmål til denne bedriften?

Verifiserte bedrifter kan legge ut både spørsmål og svar for å informere sine potensielle kunder i denne FAQ seksjonen.

Q Kan bedriften legge ut flere spørsmål og svar?

Ja, bedriften kan opprette flere spørsmål og svar i sin FAQ seksjon.

1 Kundeomtale for UTLEIEMEGLEREN GRØNLAND OG BJØRVIKA

image
Kai Eivind Wu 1 Kundeomtaler
Utleier
5.0.0

Alltid hurtig response og imøtekommenhet på forespørsler Jeg leier ut min leilighet gjennom Utleiemegleren Grønnland/Dalibor. Det jeg verdsetter høyst er hurtig respons og imøtekommenhet hver gang jeg har noe å spørre om. Dalibor formidler mine tanker til leietakeren på en fin og effektiv måte slik at leieforholdet alltid går som det skulle. Dette er svært viktig for meg da jeg bor i utlandet og har begrenset mulighet å hjelpe leietakeren i å løse praktiske problemer. Takk for det gode samarbeid mellom alle 3 involverte partene: Leietakeren, Utleiemegleren Grønnland/Dalibor og meg selv! Hilsen Kai Eivind Wu

Hva synes du om denne kundeomtalen? Interessant 0 Haha 0 Jeg bryr meg 0
image