Hva
  • Advokat
  • Annet
  • Bilverksted
  • Eiendoms-megling
  • Eksempel Bedrifter
  • Elektriker
  • Forsikring
  • Rørlegger
  • Snekker
  • Taksering
Hvor

Kundeomtaler

Reset Filters
Coll 1 Anmeldelser

SNEKKERNE AS

Snekker - Oslo

5.0
Super gjeng!
Vi er superfornøyde med Snekkerne; flinke, effektive, blide og med masse erfaring og kompetanse. Anbefales 👌🏼
Vidar578 1 Anmeldelser
Saken vår besto av feil og mangler ved boligkjøp. Saken sto nærmest på stedet hvil i 1 år før Fredrik tok over som advokat. Uten en oppegående advokat er det nesten umulig å føre en sak (har vi erfart) Selv om saken var spesiell og at jussen ikke var klokkeklar så endte saken helt greit (forlik). Fredrik er tilnærmet alltid tilgjengelig for spørsmål og svar. Det han ikke kan, blir sjekket opp temmelig raskt. Han viser tydelig faglig dyktighet ved måten han førte saken på og hvordan han navigerer alt fra forsikringsvilkår til takstmenn/damer samt hvor raskt saken bevegde seg så snart det var mulig. Det vi oppdaget tidlig med Fredrik er at han ikke sender konstante "små mail" (for å dra opp kostnader) samtidig som han tar kontakt så snart det er nødvendig! Han viser rett og slett forståelse for privatøkonomi. Selv om han har "base" i oslo, dekker han helt fint saker i Nord. Slik som vår sak. Kan anbefales på det varmeste!
Orjan Pedersen 1 Anmeldelser
Har brukt Nøstvik rør ved flere anledninger. Han er svert dyktig i faget sitt, veldig serviceinnstilt, hyggelig å leverer god kvalitet hver gang.
Trude 1 Anmeldelser

VINJES BYGGSERVICE Andre Vinje

Snekker - Oslo

5.0
Vinje Byggservice
Jeg brukte Andre Vinje til mange prosjekter i min siste jobb. Han fremsto som en pliktoppfyllende og flink håndverker og fikk tildels store prosjekter. Jobben han utførte var til vår fulle tilfredshet og mange ansatte engasjerte ham også til private jobber. Han forsøkte etter beste evne å forstyrre minst mulig, lukket dører osv for og ryddet pent etter seg hver dag, Ikke minst var han flink til å gi tilbakemelding og holdt seg innenfor økonomiske rammer i anbudet.
Morten Vandaskog 1 Anmeldelser

DNB EIENDOM AS AVD HAUGESUND

Eiendoms-megling - Haugesund

5.0
Salg av småbruk
Vegard solgte nettopp småbruket vårt og vi er superfornøyd. Veldig (om ikke verdens) mest tilgjengelige personen jeg har møtt. Veldig intressert både i plassen men også å få en god pris. Kan virkelig anbefale Vegard som eiendomsmegler, han er den første jeg ringer om vi trenger megler en annen gang😊

ANDENÆS VVS AS

Rørlegger - Oslo

5.0
Lektor
Jeg fikk baderommet fullstendig rehabilitert Av Andenæs VVS/ Evensen Bad (under entrepenør) høsten 2021. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Andenæs er profesjonelle i alle ledd og svarer raskt på eventuelle spørsmål i prosessen. Arbeidet var ferdig til avtalt tid. - Særlig når det gjelder baderomsrehabilitering må vi kunder være veldig nøye med hvem vi engasjerer. I første omgang avslo jeg et anbud fra Andenæs fordi jeg syns det lå vel høyt. En annen entrepenør fikk jobben og satt i gang her hos meg. Det endte med at jeg temmelig raskt måtte kontakte Andenæs og få de til å overta. Andenæs VVS er den eneste baderoms entrepenøren i Oslo jeg tør anbefale. - Det er virkelig mange suspekte "firmaer" der ute.
Joachim 1 Anmeldelser

BT BYGGSERVICE AS

Snekker - Holmestrand

5.0
Mikrosement på bad
Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk. De var alltid tilgjengelig for spørsmål, løste det som oppsto underveis og har vært utrolig dyktige og service innstilte. Kan absolutt anbefale dem videre.
Eva Sovik 1 Anmeldelser

MØLMEN AS RØR OG ENTREPRENØR

Rørlegger - Lesja

5.0
Hytteeier
Rask og god service, kommer til avtalt tid og utfører jobben fagmessig. Rydder opp etter seg.
Krs69 1 Anmeldelser

ELEKTROMESTEREN AS

Elektriker - Kristiansand

5.0
Fantastisk!
Punktlige, nøye og rydder opp etter seg. Kom med bedre tilbud enn flere andre
Arnhild 1 Anmeldelser

VIKEN VVS AS

Rørlegger - Lillestrøm

5.0
Fantastisk service!
Hadde en skikkelig utfordring med en gammel tepoerensemaskin. Tok med meg denne til Viken vvs. Her møtte jeg to veldig hyggelige mennesker og til tross for vanskeligheter med deler, så fikset de saken. Kan anbefale dette firmaet på det varmeste :-)