Hva
  • Advokat
  • Annet
  • Bilverksted
  • Eiendoms-megling
  • Eksempel Bedrifter
  • Elektriker
  • Forsikring
  • Rørlegger
  • Snekker
  • Taksering
Hvor

Kundeomtaler

Reset Filters
Per Kristian Lesund 1 Kundeomtaler

OLA BYGG OG VEDLIKEHOLD OLA JANSEN

Snekker - Oslo

2.0
Beising, takmaling og hagetrapp
Forsåvidt greitt utført arbeid, men etterlater rivingsavfall og tomme beisspann. Alt arbeide er betalt, men det bare loves og loves at dette skal bli hentet uten at noe skjer.
unni lokling 1 Kundeomtaler

RØRLEGGERMESTER TOM TVEDT AS

Rørlegger - Kristiansand

5.0
helsefagarbeider
Tom er bunnsolid i jobben han gjør og kaster ikke bort tiden med unødvendige ting, meget effektiv og hyggelig:) Takk til Tom:)
Linda 1 Kundeomtaler

ERLING RØD AS AVD BILVERKSTED

Bilverksted - Indre Østfold

1.0
Selvstendignæringdsdivende
Kjeltringer. Sa dem kunne fikse bilen /partikkelfilterog turbo for kr. 60.000. Med garanti. Da ville jeg ikke trenge bytte ny motor. Jeg gikk å lånte kr. 60.000. Jeg kjører 10 mil med bilen. Så havarerer hele motoren allikevel. Drar til verksted. Å dem nekter for alt. Jeg kunne betale kr. 50.000 til så kunne dem bytte motoren. Nå sitter jeg med masse gjeld. Avdrag på en bil. Og avdrag på lån. Å jeg er uten bil. Så er ikke dette svindel så vet ikke jeg. Jævlamøkka firma.
Monica Osborne 2 Kundeomtaler
Vi kjøpte et hus på Averøy for 1 år siden. I løpet av de første 3 mnd hadde vi kloakklukt som kom av dårlige rør. Så hadde vi vannlekkasje på badet. Skaden oppsto før vi tok over huset. Selger hadde malt over flisene! Dette burde takstmann ha oppdaget da det var hull i røret ved dusjen! Jeg spurte megler John Vegard Betntzen om dette og han sa badet er tørt. Vinterhagen var visstnok også tett. Lekket som en sil!! Løgn kun for og få solgt, fordi huset hadde stått 1 år uten salg. Megler inrømte løgn at vi hadde en garasjeåpner. Her fikk vi kompensasjon. Noe annet nektet de og inrømme. Så jeg sitter med regninga selv her på nesten 500.000 for og bygge opp to bad. Takstmann svein gills og John Vegard Berntzen samarbeider på flere hus. Så vær obs og styr unna et uærlig par hos Notar Kristiansund!
Trond Hansen 1 Kundeomtaler

BERGEN VARMEANEGG AS

Rørlegger - Bergen

1.0
Nei takk
Kommer aldri til å bruke denne bedriften igjen. Eier og bedrift har en dårlig historikk. Hvis du vil ha en rørlegger som jukset på fagprøven, og i tillegg har et dårlig rykte, er dette stedet for deg!
Karin S. Hansen 1 Kundeomtaler

ELEKTRIKERN MOSJØEN AS

Elektriker - Vefsn

5.0
Pensjonist
Vi har brukt Elektrikern Mosjøen da vi skulle oppgradere hytten. Elektrikeren som var hos oss hjalp oss overfor Helgelandskrsft da det viste seg at de ikke hadde gjort det de skulle i forbindelse med skifte av inntakskapet. Han ordnet også opp med HK da det viste seg at de hadde glemt å koble til den 3. fasen da han var og monterte ny måler i den forbindelse. Da vi skulle ha montert lader til el-bilen litt senere, var det naturlig å velge Elektrikern i Mosjøen. Blir å bruke dem neste gang også og anbefaler Elektrikern Mosjøen til venner og bekjente.
Sven Erik Aaslid 1 Kundeomtaler

ELEKTRIKERN MOSJØEN AS

Elektriker - Vefsn

5.0
Pensjonist
Flotte fagfolk rask kom til angitt tidspunkt utførte bra jobb som avtalt og når faktura kom var det ingen forsøk på Morsomheter ryddig bra og enkelt.
Julenissen 1 Kundeomtaler

OSLO RØR & SANITÆR AS

Rørlegger - Oslo

2.0
Unngå disse
I forbindelse med nybygg opplevde vi disse somsvært lite dynamiske og kundeorienterte. Vondt for å forstå, tunge å jobbe med. I forbindelse med ekstraarbeid etter bygget ferdig klarte de jaggu meg å ødelegge toalettet i hybelen. Uten å varsle kunden, tror de virkelig at vi ikke skulle oppdage det? Håper andre kunder har bedre opplevelser enn oss.
Coll 1 Kundeomtaler

SNEKKERNE AS

Snekker - Oslo

5.0
Super gjeng!
Vi er superfornøyde med Snekkerne; flinke, effektive, blide og med masse erfaring og kompetanse. Anbefales 👌🏼
Vidar578 1 Kundeomtaler
Saken vår besto av feil og mangler ved boligkjøp. Saken sto nærmest på stedet hvil i 1 år før Fredrik tok over som advokat. Uten en oppegående advokat er det nesten umulig å føre en sak (har vi erfart) Selv om saken var spesiell og at jussen ikke var klokkeklar så endte saken helt greit (forlik). Fredrik er tilnærmet alltid tilgjengelig for spørsmål og svar. Det han ikke kan, blir sjekket opp temmelig raskt. Han viser tydelig faglig dyktighet ved måten han førte saken på og hvordan han navigerer alt fra forsikringsvilkår til takstmenn/damer samt hvor raskt saken bevegde seg så snart det var mulig. Det vi oppdaget tidlig med Fredrik er at han ikke sender konstante "små mail" (for å dra opp kostnader) samtidig som han tar kontakt så snart det er nødvendig! Han viser rett og slett forståelse for privatøkonomi. Selv om han har "base" i oslo, dekker han helt fint saker i Nord. Slik som vår sak. Kan anbefales på det varmeste!