Hva
  • Advokat
  • Annet
  • Bilverksted
  • Eiendoms-megling
  • Eksempel Bedrifter
  • Elektriker
  • Forsikring
  • Rørlegger
  • Snekker
  • Taksering
Hvor
image

Kundeomtaler

Reset Filters
Lene1234 1 Kundeomtaler

RØRFUNN AS

Rørlegger - Trondheim

2.0
Overfakturering
Fikk jobben gjort raskt på det lille oppdraget, men på timepris overfakturerer de kundene for tid som ikke er benyttet hos kunde eller for kundens oppdrag.
Petter Skau-Larsenn 1 Kundeomtaler

VIKER VVS AS

Rørlegger - Fredrikstad

5.0
Bilberger
Hadde et gammelt bad fikk kontakt med Viker Vvs. De kom på befaring var solgt med en gang en fantastisk opplevelse av befaring (har hatt flere på befaring før Viker Vvs) må si ingen I nærheten . Nå er badet ferdig er kjempe fornøyd. Helt fantastisk jobb
Berit Solheim 1 Kundeomtaler

DRAMMEN VVS AS

Rørlegger - Drammen

5.0
Totalrenovering av bad
Vi er meget fornøyd med vårt nyrenoverte bad. Drammen VVS ved prosjektleder Lars K. Pedersen og alle hans håndverkere har gjort en profesjonell jobb. Vi satte pris på at Lars var så tilgjengelig undervis for diskusjoner om løsninger og oppdateringer. Alle de profesjonelle og positive håndverkerne kom til avtalt tid, og det totalrenoverte badet sto ferdig og nyvasket innen avtalt tid. Med vår erfaring kan vi anbefale Drammen VVS.
rune eidsheim 1 Kundeomtaler

ADVOKAT FLEMMING M. KARLSEN

Advokat - Stavanger

1.0
advokat
En pågående sak hvor denne advokaten høster kroner på trenering.. lønnsgarantifondet. Anmeldes nå for uredelig advokat skikk.
Eddy 1 Kundeomtaler

ODIN BYGG MARTIN PETTERSON

Snekker - Askøy

1.0
Et useriøse selskapet
Useriøse selskapet, Eieren Martin Petterson lurer staten,han har flere selskapet og lager kontrakt med Bolig drift men ber kunder å betale til et annet selskap som han eier som heter Odin Bygg for å lure skatte systemet.Han ble tidligere straffet for et annet selskap som han eier som heter Odin nutrition for å være ulovlig. Han betaler sine folk som han leier inn for å utføre arbeid i svart.Kontoret hans ser ut som en spøkelser hus..veldig skitten ute.Jeg mistet verdien av Gull smykker hos meg ved å stole på han da han fikk hus nøkkel for å jobbe hos meg.Han holder på å åpne trening senter i Askøy..Obs folkens fra Askøy,han har sikkert intensjon til å lure medlemmer som skal binde seg der. - Eddy,
Bedrager 1 Kundeomtaler
Laimonas Luby og faren hans er svært uproffe. De krever penger for materialer og arbeid som de ikke kommer med eller gjennomfører. Byggeprosjektet mitt har vært halvveis revet i 6 måneder før jeg nå har fått tak i en ny og proff aktør. Laimonas later som han er troverdig men han er dessverre bare en svindler. Aldri inngå noen som helst avtale med denne mannen, og ikke betal på forhånd.
Ninette Lindgren 1 Kundeomtaler

DNB EIENDOM AS AVD NORDSTRAND

Eiendoms-megling - Oslo

5.0
Veldig fornøyde
Vi brukte DNB og Kamila Rosiak til vårt boligsalg høsten 2023. Hun var tilgjengelig og tett på gjennom hele salgsprosessen og sørget for både profesjonalitet og effektivitet. I tillegg oppnådde hun et godt resultat, til tross for et tregt marked.
Alexreeh96 1 Kundeomtaler

SANS BYGG AS AVD OSLO

Snekker - Oslo

1.0
Useriøst!
Dette firmaet er mer innterisert i og selge møbler en og rette opp i feil, sier at de ikke skal lage hull i tak ved renovering av bad på borettslaget, kommer og er laget hull til takhengt lys, sparker igjen ventilasjon til badet, skjeve fliser skjev montering av utstyr, her er faktisk det bedre og utføre arbeidet selv, er en gruppe på 30 personer som har verre eller samme erfaring, skammelig!
Guro Eriksen 1 Kundeomtaler

OSLO ENTREPRENØR AS

Snekker - Oslo

5.0
Topp karakter.
Skiftet tak (og undertak), 7 Velux vinduer, fransk balkong, 2 dører og 2 vinduer. Svært godt fornøyd. Fagfolk som tok seg tid til å gjøre en god jobb. Diskusjoner underveis som var viktige.. Og ikke minst, en prosjektleder (Patrick Sander) som var løsningsorientert og tilgjengelig. Tipp topp!👏
Tom 1 Kundeomtaler

IMAAS BIL AS AVD VERKSTED

Bilverksted - Bodø

1.0
Suverent dårligste verkstedet i Norge!
Fikk tilbud på bytte av 1 turbo . Tilbudet er på 44000kr. Dette er forsøk på svindel og jeg skal melde dette videm til myndighetene.