Hva
  • Advokat
  • Annet
  • Bilverksted
  • Eiendoms-megling
  • Eksempel Bedrifter
  • Elektriker
  • Forsikring
  • Rørlegger
  • Snekker
  • Taksering
Hvor

Vilkår

Vilkår

Faglisten.no driftes av OfficeDesk AS, org.nr. 920 678 211. Adresse: Postboks 101, 4296 Åkrehamn. På denne siden beskriver vi vilkår som gjelder for brukere av våre tjenester på Faglisten.no. 

Ved bruk av nettsiden og dens tjenester samtykker du som bruker til følgende vilkår. Faglisten.no forbeholder seg retten til å oppdatere/endre/fjerne vilkår uten foregående varsel. Det anbefales derfor at du som bruker utelukkende forholder deg til vilkår som til enhver tid er publisert på vår nettside.

Bruk

Kopiering, tilgjengeliggjøring for allmenheten og annen utnyttelse av innhold krever skriftlig samtykke fra Faglisten.no. Uten skriftlig tillatelse er det ikke tillatt å kopiere informasjon fra nettstedet hverken manuelt eller automatisk. Brudd på vilkår kan medføre erstatningsansvar og straff i henhold til Åndsverksloven.

Retningslinjer

Angående vurderinger,  anmeldelser og svar fra bedrifter

En bedrift, selvstendig næringsdrivende eller ansatte har ikke lov til å gi anmeldelser av seg selv. Faglisten.no forbeholder seg retten til å slette og modifisere oppføringer som bryter med våre retningslinjer. 

Alle vurderinger og skriftlige anmeldelser skal være saklige og sannferdige. Anmeldelsene må være basert på egne erfaringer, men fritt valg av brukernavn gjør at du som bruker har mulighet til å gi anonyme tilbakemeldinger. Vi tolererer ikke, hverken i anmeldelser eller annen dialog på Faglisten.no, personangrep eller krenkende innhold.

Vi anbefaler at du underbygger din anmeldelse med eksempler og forklaring til din vurdering og anmeldelse, dette er med å bidra til et riktig bilde av saken.

En skal ikke oppgi konfidensiell informasjon eller  personopplysninger i sine anmeldelser.
Vær obs på at du som formidler på Faglisten.no kan være ansvarlig for falske påstander ovenfor motpart.

Ved å publisere på Faglisten.no samtykker du til at Faglisten.no kan gjøre din skriftlige uttalelse offentlig og samtidig bruke denne i markedsførings øyemed både for Faglisten.no og våre samarbeidspartnere.

Angående artikler i Fagbloggen.no

Angående artikler i Fagbloggen gjelder våre nevnte punkter i foregående avsnitt, «Angåendevurderinger, anmeldelser og svar fra bedrifter». Med følgende tillegg:

Ved å sende inn artikler til Faglisten.no godkjenner du bruk av innhold og bilder i disse, ikke bare på Faglisten.no og Fagbloggen, men også for promotering i sosiale medier og annet. Faglisten.no gis retten til å redigere, endre og slette, hele eller deler av artiklene. Faglisten.no vil også kunne bruke artiklene etter eget ønske inkludert, men ikke begrenset til publisering og markedsføring. Faglisten.no forbeholder seg også retten til å velge hvilke artikler som skal publiseres på siden og ikke. Det er derimot innsender sitt ansvar å påse at det ikke deles konfidensiell informasjon, at opphavsbrudd ikke er utført og at person opplysninger ikke utgis.

Reservasjonsmuligheter

I tillegg til å være en enkel måte å markedsføre seg på og en arena for dialog mellom kunde og bedrift, er Faglisten.no sitt mål å skape en et gjennomsiktig oppslagsverk i tjenestetilbydere for kunden. Vi ønsker en dialog i det offentlige rom dette da en kunde ofte ikke har hverken kompetanse eller økonomi til å kjempe for sin sak.

Vi ønsker med Faglisten.no å bidra til gjennomsiktighet som igjen vil gjøre at kunden i større grad kan unngå useriøse aktører, samtidig som det blir enklere å unngå de useriøse aktørene i markedene. Vi skal derfor ha stor toleranse for hva som blir publisert. Det skal tungtveiende grunner til for å f fjernet publiserte elementer på Faglisten.no, men om du fremdeles mener reservasjon/fjerning av elementer er påkrevd, vennligst kontakt oss.

 

Abonnement / Betaling

For besøkende som ønsker å gi vurderinger og anmeldelser er registrering og bruk av Faglisten.no gratis.
For bedrifter som ønsker å ta kontroll på sin profil, oppdatere profilen med bilder, FAQs, muligheten til å besvare anmeldelser mm. må tegne abonnement for dette.

Faglisten.no tilbyr tre forskjellige abonnements-planer:

GRATIS – Gratis plan tillater kun grunnleggende informasjon, eksempelvis; vis på kart, kontaktinformasjon, lokasjon.

Månedlig plan og årlig plan gir deg som eier/talsmann for en bedrift mange muligheter for å både tiltrekke deg kunder, ha dialog med kunden. For en fullstendig oversikt over de ulike planenes innhold gå til oversikten over  abonnement.

Pris oppgitt er ekskludert mva. Månedlig plan er ved betaling gyldig i 30 dager fra og med betalingsdato, betaling vil automatisk gjentas hver 30. dag. Årlig plan betales årlig, betaling vil også her gjentas automatisk. Maksimum rabatt får en ved å kombinere introduksjonstilbudet vårt (Kupong kode: INTRO50) med den årlige planen, som allerede gir rabatt fra den månedlige planen.

Abonnement betales forskuddsmessig og ved oppsigelse vil en ikke få refundert beløp som allerede er betalt. Dette medfører at om du har månedlig abonnement vil ditt abonnement først bli avsluttet ved neste forfall. Det samme gjelder for årlig abonnement, men du vil ved årlig abonnement mest sannsynlig ha betalt for en lenger periode. Ved fornyelse av abonnement evt. etter endt promoteringsperiode vil ikke rabatt fornyes uten at annet er avtalt. Rabattkode INTRO50 er foreløpig gyldig til og med  02.12.22. Etter denne perioden vil priser oppgitt på abonnementsplanen pluss mva. gjelde. INTRO50 gir 50% rabatt til nevnte dato.

Les også vår Personvernerklæring her.